Cocoloco Design illustreert kinderboek

ingevoerd op 03-07-2017

Het was een hele grote en mooie klus om te doen. Het illustreren van een kinderboek is altijd al een droom geweest. En nu is deze droom werkelijkheid geworden! Na twee jaar hard werken is het kinder-prenten-boek ’De avonturen van Joep en Koos’ te koop in alle boekhandels van Nederland en Vlaanderen en via verschillende webshops als bol.com en bruna.nl.

 

Het verhaal van de honden Joep en Koos is gebaseerd op het echte hondenleven van die twee. In samenwerking met Yvonne Ramerman (auteur) is er een mooie verhalenbundel van 6 verhalen ontstaan. Uitgeverij Gopher heeft ons de kans gegeven om dit voor een groot publiek op de markt te brengen.

 

Persmoment

Het officiele persmoment komt na de zomervakantie (12 sept.), op de Regenboog school te Woerden.
Wel is er al een leuk interview met Yvonne en mij verschenen in het AD Groene Hart (http://www.ad.nl/woerden/eigen-huisdieren-centraal-in-kinderboek-woerdense-ramerman~a11a3ad0/) (18-07-2017). 

 

Te koop

Ze worden de beste vriendjes, Joep en Koos. Ben je ook zo benieuwd naar hun grappige avonturen?
Dit vrolijke prentenboek is geschikt voor peuters en kleuters.

Onder andere te koop bij Bol.com (https://www.bol.com/nl/p/de-avonturen-van-joep-koos/9200000079711555/?suggestionType=typedsearch) en Bruna.nl (https://www.bruna.nl/boeken/de-avonturen-van-joep-koos-9789051799491)!

 

Op de hoogte blijven van onze verdere avonturen? Like en volg ons dan via Facebook (https://www.facebook.com/joepenkoos/?ref=bookmarks) of Instagram (https://www.instagram.com/joepenkoos/).

De avonturen van Joep en Koos tekening De avonturen van Joep en Koos tekening
Illustrator Tamara Bouwman met kinderboek Illustrator Tamara Bouwman met kinderboek